Vrijwilliger

Kinderboerderij de Heihoeve in Geel (Winkelomheide) is op zoek naar vrijwilligers.


Gedurende het ganse jaar hebben wij verschillende mensen die helpen op de boerderij.  Hierbij denken wij aan mensen die tijdens het weekend of door de week de dieren komen helpen voederen en verzorgen of personen die een handje komen toesteken.  Ook creatievelingen die een knutselactiviteit voor de kinderen in elkaar boksen zijn welkom.  Ook hulp bij de educatieve programma’s van de boerderij zijn welkom. Deze vorm van vrijwilligerswerk is onbezoldigd.


De bergen werk die verzet worden door onze vrijwilligers is zeer groot en wij zijn hen daar zeer dankbaar voor, maar zoals men zegt vele handen maken licht werk en daarom zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen kinderboerderij de Heihoeve een leuke en mooie plek te laten zijn.


Wat vragen wij aan vrijwilligers ?


Indien je besluit bij ons te komen werken vragen wij je wel regelmatig te komen, liefst één dag/dagdeel per week.  Maar één keer per maand mag ook. We moeten in ieder geval op je kunnen rekenen ! Diervriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat vragen we ook van nieuwe vrijwilligers.  Het welzijn van de dieren staat voorop. Behalve dat vragen we ook een vriendelijke klantgerichte instelling naar onze bezoekers toe.  Verder vragen we onze vrijwilligers altijd of ze willen helpen tijdens evenementen, boerderijklasse en speciale acties met de voorbereiding ervan bvb bij spelletjes, educatie,...

Oudere mensen zijn net zo welkom als scholieren of studenten (mits de juiste leeftijd volgens de wetgeving natuurlijk).  Men dient zich wel te realiseren dat een aantal werkzaamheden best zwaar zijn.  Tenslotte hopen we er een gezellige collega bij te krijgen.


Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Nancy.  Na een gesprek worden afspraken gemaakt voor de inwerkperiode.  Na afloop daarvan wordt gezamenlijk besloten of de samenwerking naar wens verloopt.

Voor een afspraak graag mailen naar kinderboerderijdeheihoeve@gmail.com. Vermeld hierin even wat over jezelf en hoe we je het snelst kunnen bereiken (het liefst een telefoonnummer).