Peter- meterschap

Peter-/meterschap


De verzorging van onze dieren, hun eten, het onderhoud van de stallen enzovoorts kost handenvol geld. U kan ons hierbij steunen door één van onze dieren te adopteren. Op deze manier kunnen wij voor onze dieren de beste verzorging blijven garanderen. U kunt bij ons een dier kiezen en voor een eenmalig vast bedrag wordt u dan de officiële peter of meter gedurende een jaar. Kom hiervoor zeker eens bij ons langs!


Wat houdt peter-/meterschap in?


U kiest een  dier, betaalt ons eenmalig een bedrag en voor een jaar wordt u officieel peter of meter van dit dier. Als dank voor uw steun krijgt u van ons een officieel adoptie-certificaat en wordt dit tentoongesteld voor al onze bezoekers op een duidelijk zichtbare plaats. Uw naam wordt ook vermeld op onze site.

Hier vindt u een actuele lijst met huidige sponsors. 

Uiteraard hebt u zelf inspraak over de vermelding van uw gegevens. U kan deze aanvullen door de naam van uw organisatie, een e-mailadres, een website of andere.

Ten slotte kan u ervoor kiezen om als eerste op de hoogte gebracht van nieuwtjes over uw adoptiedier. Dit is optioneel.

Wie kan peter/meter worden?

Dat is het mooie eraan: Iedereen kan peter of meter worden van één van onze dieren. Jong of oud, als particulier of als vereniging of bedrijf, wij en onze dieren maken hier geen onderscheid in. Het is dan ook mogelijk om met meerdere mensen in samenspraak een dier te adopteren.

Hoeveel kost uw peter-/meterschap?

Voor een jaar peterschap betaalt u eenmalig:


- een geitje : €50,00

- een schaap : €50,00

- een alpaca : €75,00

- een pony/paard  : €100,00

- een koe : €100,00

- een ezel : €100,00

- een varken : €65,00

- de konijnen : €15,00

- de cavia's : €15,00

- de ganzen : €15,00

- de eenden : €15,00

- de zwanen : €15,00


Hoe kan ik peter of meter worden  van een dier ?

De leukste manier om een diersoort te adopteren is om langs te komen en echt kennis te maken met je geadopteerde dier. Het is echter ook mogelijk om via e-mail de nodige formulieren te verkrijgen.


Hier vind je de recente lijst van sponsors