Nieuwsbrief

31-01-2018

 

Hallo beste lezer,

 

2018, en nog niets anders dan regen. We willen verven, opkuisen en renoveren, maar helaas het weer werkt niet mee. Wie al op bezoek was, heeft wel gezien dat de dieren niet allemaal op hun plaats zitten en dat het vreselijk nat is, ook op de wandelpaden. Maar we doen ons best om het zo aangenaam mogelijk te maken natuurlijk. Na de wandeling staan ​​de warme dranken voor jullie klaar.

 

Vanaf 7 februari beginnen de borstelnamiddagen weer. Wel inschrijven als het kan.

Onder de tab-sheet programma 2018 staat alle informatie vermeld. Niet ingeschreven, geen probleem je kan nog altijd bijbetalen daarvoor op het moment zelf.

 

In de krokusvakantie gaan we weer een boerderijkamp doen en dit deze keer in het teken van valentijn. Het kamp zal doorgaan op woensdag, donderdag en vrijdag dwz 14,15 en 16 februari 2018. Telkens beginnen we om 9 uur en eindigen we om 16 uur. Voor- en na-opvang is voorzien. We gaan er weer 3 beestig leuke dagen van maken. Kostprijs is € 60,00 voor de drie dagen. Inschrijven kan via inschrijvingsformulier op onze website.

Tijdens de paasvakantie zullen er 2 kampen zijn, eentje in de eerste week, van dinsdag 3 april tot vrijdag 6 april, dus 4 dagen (kostprijs is € 80,00) en de tweede week van woensdag 11 april tot vrijdag 13 april, 3 dagen (kostprijs € 60,00).

Inschrijvingsformulier kan je vinden op de website van door hier te klikken.

 

We kijken alvast naar al de activiteiten uit en hopen jullie uiteraard ook.