Nieuwsbrief Maart 2019


Update : 04-03-2019

Hallo beste lezer,


De krokusvakantie breekt aan en ook een nieuwe maand is aangebroken.  Wat gaat de tijd toch snel en we hadden al enkele mooie dagen in februari. Dat mooie weer worden wij veel te snel gewoon, maar helaas zijn we nog maar maart.  De dieren hier voelen dit ook, zo zijn al veel van onze dieren hun wintervacht aan het verliezen terwijl het de komende maanden nog stevig zou kunnen vriezen.


Vanaf deze week beginnen de borstelnamiddagen weer.  Wel inschrijven als het kan.

Onder de tab-sheet programma 2019  staat alle informatie vermeld. Niet ingeschreven, geen probleem je kan nog altijd bijbetalen hiervoor op het moment zelf.


In de krokusvakantie gaan we weer een boerderijkamp doen en dit  kamp zal doorgaan op dinsdag, woensdag, en donderdag en we kijken er weer naar uit.

Paasvakantie : kamp van 08/04/2019 tot en met 12/04/2019: een 5-daags kamp, geen overnachting, kostprijs €110 voor de 5 dagen.

Inschrijvingsformulier kan je weer vinden op de website of door hier te klikken.


De kampen van de zomervakantie komen ook in de loop van Maart online en als je het zomerkriebel krantje gekregen hebt van de stad Geel dan kan je hierin ook al onze kampen ism Geel vinden. Inschrijven kan vanaf 19 maart 2019, 10 uur via de website van Geel.


We kijken alvast naar al de activiteiten uit en hopen jullie natuurlijk ook.